Család- és Nővédelmi Központ

Család- és Nővédelmi Központ

Felhívjuk Kedves Betegeink figyelmét, hogy

2020. március 15-én Prof. Dr. Kásler Miklós Minisztertől és Prof. Dr. Horváth Ildikó Egészségügyért Felelős Államtitkártól az alábbi utasítást kapta Intézetünk a koronavírus pandémia helyzetére tekintettel:

A Magyarországon elrendelt veszélyhelyzetre való tekintettel és a koronavírus fertőzések elkerülése érdekében betegeink tervezett egészségügyi ellátása csak akkor kerül elvégzésre, ha arra sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) szükségük van.
A sürgős szükség esetét munkatársaink a betegfelvételen ellenőrizni fogják, ahol megtörtént egy triage felállítása és egészségügyi szakdolgozó dönt a sürgős szükség fennállásáról.
Ugyanezen utasítás alapján további rendelkezésig a belgyógyászati ultrahang-diagnosztikai előjegyzések felvétele szintén a triage felállítása alapján lehetségesek.


Szakrendeléseinkhez forduló Betegeink részére telefonos konzultációs lehetőséget biztosítunk, valamint vény felírással segítjük a kezelést.

 Megértésüket és együttműködésüket nagyon köszönjük. Az intézkedés az Önök és a dolgozóink egészsége érdekében történik! Vigyázzunk egymásra! 

Család- és Nővédelmi Központ: https://www.szekesfehervar.hu/a-csalad-es-novedelmi-kozpont-kozlemenye

NST vizsgálatok rendje a járványidőszakban: https://www.szekesfehervar.hu/nst-vizsgalatok-rendje-a-jarvanyidoszakban

 

A Család és Nővédelmi Központ Székesfehérvár Város szülészet-nőgyógyászati és ultrahang diagnosztikai szakrendelője 1998. januárja óta. A kórháztól való leválás óta nagyarányú fejlesztéseket hajtottunk végre és folyamatos megújulással törekszünk arra, hogy pácienseinket a lehető legmagasabb színvonalon láthassuk el és új szolgáltatásokat is kínálhassunk. Az internetes előjegyzési rendszer csnk.fehervar.hu oldalon elérhető, a 2019.nyári előjegyzésről tájékoztató található a "KEZDŐOLDAL" fülre kattintva.

Délutáni rendelésre csak előjegyzett beteget tudunk fogadni, megjelenéskor szükséges a kartonozóban jelentkezni!

Délelőtti rendeléseken van lehetőség előjegyzés nélkül megjelenni, ehhez 8:30-ig személyesen be kell jelentkezni!

Az előjegyzés kizárólag a nőgyógyászati szakrendelésekre vonatkozik

Belgyógyászati ultrahang diagnosztikai rendelésre a 20/269-6189 telefonszámon, munkanapokon 11-14:00-ig adunk időpontot.

Megértésüket köszönjük.