Foglalkozás-egészségügyi szolgálat

Foglalkozás-egészségügyi szolgálat

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata által működtetett intézmények közalkalmazottai és köztisztviselői által igénybe vehető foglalkozás-egészségügyi alapellátás.

Felhívjuk a szolgálatunkhoz tartozó közalkalmazottak és köztisztviselők figyelmét, hogy


2020. március 15-én Prof. Dr. Kásler Miklós Minisztertől és Prof. Dr. Horváth Ildikó Egészségügyért Felelős Államtitkártól az alábbi utasítást kapta Intézetünk a koronavírus pandémia helyzetére tekintettel:


A Magyarországon elrendelt veszélyhelyzetre való tekintettel és a koronavírus fertőzések elkerülése érdekében betegeink tervezett egészségügyi ellátása csak akkor kerül elvégzésre, ha arra sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) szükségük van.

 

Az orvosi alkalmassági igazolások (az egyéb okmányokhoz hasonlóan) a vészhelyzet fennállásáig meghosszabbítottnak tekinthetők.  Amint a vészhelyzet megszűnik minden erőnkkel azon leszünk, hogy a lemaradásokat bepótoljuk, és meghosszabbított rendelési idővel behozzuk az elmaradt vizsgálatokat.

Megértésüket és együttműködésüket nagyon köszönjük. Az intézkedés az Önök és a dolgozóink egészsége érdekében történik! Vigyázzunk egymásra!